Followers

Wednesday, March 9, 2011

My Lobster Story

Hi,
Bukan cerita udang ye...ini cerita baby nadhif....mama dgn abah gelar lobster sebab nadhif suka sgt tidur gaya macam udang :)


~my lobster (4 months)~


Start 1hb Mac, nadhif dah kena tinggal dekat babysitter...tok n tokwan pun dah balik Bworth minggu lepas...kesian nadhif dah tak boleh bermanja2 mcm duduk dgn tok n tokwan....nadhif merengek sehari 2 nih..pantang letak ja mesti waaaaaaaaa...

Mama pun kena re-schedule balik jadual rumahtangga..sejak ada anak ni semua mak yg tolong..skrg dah kena handle sendiri...En.Fird, pls help me!!

Nadhif pun dah 4 mths++...smlm pergi check up dkt KKP9 berat dah 6.5kg...dah boleh meniarap, dah boleh pegang mainan sendiri...good progress dear.

2 comments:

syuhaila binti mustafa said...

selamat menjalankan tugas ye mama... take time ckit.lps neh ok lh..:)

bbreena81 said...

tq atas nasihat ibu..:)