Followers

Thursday, June 20, 2013

Stretch Mark

Nak citer pasal stretch mark pulak...kali nih mengandung bebe pakai cream jenama Mothercare..masa pregnantkan nadhif dulu pakai Bio Oil..time tuh Bio Oil tgh famous sgt...bebe pun pakai la berbotol2...tapi biasa jer..penuh ja stretch mark kat perut...bila hujung2 lagi la bertambah2..sapu punya sapu pun tak hilang sampai la mengandung pulak.
Cream jenama Mothecare nih tak la mahal, cuma RM36..rasa berpatutan...bau dia best sgt bila sapu kat perut..lemak2 almond...bila dah sapu sejuk je rasa dan tidak berminyak. Yang penting bila sapu tak der rasa kulit tegang dan gatal2 lagi.
Bebe pakai selepas mandi pagi dengan petang...sebulan lebih tahan nih.

~stretch mark cream Mothercare~


4 comments:

Qhaifa Nur said...

masa pregnant dulu tak pakai apa pun..
sekarang baru nampak kesannya..apalagi kena cari la

:: Mrs.Eady :: said...

ala tak pakai ape-ape la..

QueeN TerataI said...

Alhamdulillah sya xde plak stretch mark walaupun dah mengandung 2 kali.. yg ada parut czer jer.. ;)

p/s: nak cuba set bersalin (JAMU) dari JSD? TQ add sya

NinaAz said...

Mcm menarik jea ni. Nk pakai tp mcm awal lagi. Hikhik. Tp org ckp kena pki awal2. Hurm