Followers

Thursday, April 24, 2014

Saya Nak Jual Quinny Buzz Stroller - Superb Condition

Hi all,


Bebe nak jual Quinny Buzz Stroller....memang excellent condition...rated blh bagi 9/10....hero saya Nadhif boleh kira jer naik beberapa kali dan sekarang nih my heroin pulak Nufa tu pun baru sekali dua jer....Nadhif sebab saya dah beli stroller MacLaren.....Nufa pulak banyak duduk dlm BabyJorn....jadi macam dah tak terguna langsung sekarang...hati pun dah berkenan ke BabyZen YOYO pulak....so, apa lagi kena jual dulu la stroller nih....nanti penuh pulak stroller dalam rumah :)

Inilah my quinny buzz stroller yang nak dijual :

 ~red color~
  
Includes:
Pump, under basket, rain cover and instruction manual.


 
Features & Benefits:
- Suitable for children up to 20kg.
- reversible seat
- 3 forward and 2 rear facing recline positions.
- 5 point harness.
- Linked brakes.
- Swivel and lock wheels.
- Adjustable leg rest & push bar
- Compatible with maxi cosi carseat: pebble, cabriofix, citi sps, dreami.



Specification:
- Folded size L85, W64, D37cm.
- Handle height adjustable fr 98 to 107cm.
- Size W64, D85cm.
- Aluminium chassis.
- Item Weight 11.4kg.
- Min weight recommendation: 5 pounds
- Max weight recommendation: 50 pounds



~Quinny logo clear intact~

Okay itu jer kot gambar untuk tatapan semua....boleh menilai sendiri yer....kalau berminat boleh sms, whatsapp @ call no : 012-4099001 (Firdaus-Abah Nadhif Nufa) .
COD : Putrajaya

#sayanakjual 
 

2 comments:

Sheharyar Sajid said...

Very nice.
anniversary sms

bbreena81 said...

ambil maklum - stroller nih dah dijual yer.