Followers

Tuesday, October 11, 2011

Surprise Bufday Party

Alahai busy arr minggu lepas..mmg tak sempat langsung nk update blog...walaupun dah seminggu berlalu tetap nk citer pasal my surppriiseeee bufday party.

3 Oktober 2011 mama nadhif dah menginjak ke-30 tahun....cepat betul masa berlalu...semoga Allah SWT panjangkan usiaku, murahkan rezekiku, permudahkan segala urusanku dan merahmati hidupku sekeluarga..amin..

My surprise bufday party nih dah terlewat sehari iaitu pada 4 Oktober 2011...mm, bebe memang betul2 tak sangka..sebab dah 4 tahun kahwin abah nadhif tak pernah bertindak seromantik ini....haha.
Penat bebe bersedih sebab hari bufday abah nadhif wish je...lepas tuh buat tak tahu...ajak makan2, celebrate kat luar pun tak nak...mlm pulak dah sibuk nk keluar rumah jumpa kawan kononnya.....rupa2nya sibuk gi beli kek.
Kek nih tumpang bermalam dekat rumah suraya...sebab surprise ini buat dekat opis jadi suraya yg tolong bawakan....kalu bawa balik rumah mmg dah pecah rahsia la kan.

~my bufday cake~

Time surprise nih bebe sibuk nk siapkan kerja sebab dah nk masuk waktu lunch....apalagi bila keluar ja dari bilik pegi menghadap my lady boss...bebudak nih pun bertungkus lumus menjayakannya...KFC hubby azah belikan siap hantar opis lagi.
tq Azah, Safwan, Suraya, Faiz, Nadhif dan En Firdaus.

Bila nk masuk bilik....pintu bilik berkunci siap gelap pulak tuhh....ketuk2.....surrrppprissseee..........diterangi dengan cahaya lilin kek...budak2 nih menunggu dalam gelap....haha...terharuuu nya...siap si kecik pun ikut sekali.
Nih si kecik yang sibuk nk mencucuk kek mamanya...lilin pun dah pendek sebab lama sgt menunggu tuan bufday.


1,2,3....fuhhh..bye2 angka 2...welcome angka 3.


Potong kek bersama si kecik.


Apalagi sesi kasih sayang pulak...dah lama tak suap menyuap nih.





Dah lepas sesi suap menyuap...apalagi menjamu selera dgn kfc pulak....nadhif tak tahu duduk diam.
mama nk makan pun tak sempat...tgk gambar nih, diam2 main tisu...nadhif kalu dapat tisu habis arr dikoyak2 sampai kecik2 lepas tuh ada yg masuk mulut.


sweet memories_4 Oktober 2011 :)


6 comments:

Lady Rina said...

bestnyerrr..hope it's not too late to say Happy birthday....:)

bbreena81 said...

thanks Lady Rina..:)

ratusiput said...

happy belated bday ye...suami/org lelaki mmg cmtu kan.susah tol dorang nk tunjuk dorang syg kite.kalau dah skali tunjuk tu mmg terharu :)

Lelord said...

wahhh bestnya

Kakzakie said...

Seronoknya... walau dah berlalu tapi mesti masih dlm ingatan:)

mela said...

sonoknya..ada suprise...happy belated birthday.semoga di pjgkn umur dan dimurahkan rezeki selalu..